דילוג לתוכן
מגדל העמק:
רמת גן:

אז מי אנחנו?

אודות

הסיפור שלנו מתחיל ב1994, כשהוקם האטליז הראשון שלנו במגדל העמק,

האטליז סיפק מגוון בשרים איכותיים לכל תושבי האזור וכן למסעדות ואולמות אירועים.

 

כל הזמן היה שיח על חלום, להפוך את האטליז למתחם קולינרי של ממש, הקצב שכל חייו גרם לאנשים להתאהב בבשר, להתרגש מכל מנה ומנה, זכה סוף סוף לפני כשלוש שנים להגשים את החלום.

לאחר שיפוץ, נפתחה מסעדת בשרים קטנה לצד האטליז, בה לקוחות רבים מגיעים ויוצאים מחויכים מהטעמים והכיף, והקצב? לא מפסיק לחייך!

 

אדון הבשר מוכר וידוע באזור העמקים, אפילו כשמגיע אורח כבוד לאזור, לא מתלבטים ומיד שולחים אותו לאדון הבשר. המוניטין שנבנה בזכות האיכות, הניקיון ובטח השירות – גם בעידן המודרני, טרנדים של אוכל, מגוון רחב של מסעדות אך עדיין אין תחליף לבשר טוב ואנשים שיודעים לטפל בו.

 

"קצב טוב זה נכס, קצב טוב לא מחליפים" 

אדון הבשר נחת במרכז הארץ

 

לפני מספר חודשים, אדון הבשר הגיע גם למרכז, ילדיו של אדון הבשר פתחו סניך של מסעדת הבשרים בבורסת היהלומים ברמת גן. עד מהרה, נהיו שם דבר – מגוון מנות עממיות וטעימות, בדיוק מה שאתם צריכים לארוחת צהריים.

"אם לא היינו מאמינים במוצר, לא היינו עושים את זה. אוכל זה תשוקה. אנחנו באים מהעולם הזה ומבינים אותו על בוריו". 

אתם באמת חייבים לנסות, בשר איכותי, תיבול מדוייק, תוספות והכי חשוב, פיתה! כזו שתספוג את כל המיצים של הבשר.

כיום, הסניף ברמת גן פועל כמסעדה בלבד ולא כקצביה (למרות הביקוש הרב), נעדכן אם יהיה שינוי.

למה לדבר שאפשר להראות?